YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 1 August 2013

Running Man

Assalammualaikum and good morning fellas.

credit pakcik google!

Holla, hows life everyone? Hows your ibadah puasa today? hopefully mendapat barakah dan kesempurnaan. Jgn mencurik tulang yer. haha! since currently im and not working and melepet jerk dekat rumah. these few days since after melalui proses berpantang nie, i'm kinda addicted dgn 'Running Man' series, gara2 jee yg mempengaruhi nya. I'm not the one yg mesmerized with the Korean types of man, series, film or even singer. however this series is totally awesome. its kinda different from others TV shows i've ever seen before.

its totally hilarious and awesome. most of the contestant are among their artist which is so supportive and funnehhhhhhhhhhhh! and of cos the most important thing is how good they are in planning all intresting and funneh game ever. summore its kinda cool to see all the artist enjoying the game without ada rasa barrier, harm, or even perasaan marah gara2 di bahan2 oleh their group members. 

so dengan keadaan yg dalam pantang nie obviously rasa nk tertanggal benang kt perot nie kan. gara2 asik melekek ketawa tanpa henti. owh totally not encourage to do so masa melepet mcm nie. gara2 tgk game2 bodo yg dorang buat nie, menderita perot nie rasa nya. but somehow teruja dgn list of game dia yg totally gila2 and most of it different from one episodes to another. and at the same time, they are promoting most of their attractive places in Seoul such as the museum, stadium, mall,palace, theater and many more. its kinda new way of promoting Korea to others who have not been into Korea itself. 

perhaps sooner or later, malaysia will produce this kinda good variety shows, instead of only having nyanyi2 competition yang tak sudah2, yang dah dihentikan for quite some time pon sebok nk stat balik. and lately ada syndrome bertanding nk melahirkan pelawak katernya. tapi yg sedey nya, tak lawak langsonnnngg yer disitu. perhaps in future buat lah yg much more better. even sedari kecik pon malaysian style of TV shows pon asik nk ajar budak2 kecik nie menari, nyanyi jerk kejenya. maksud uolls, nk jadik kan malaysia neh hub for entertainment ker? mampooo nk lawan hollywood gituw? unless mampoo takper; sb ianya mampoo nk jana pendapatan. neh.. jadah.. penghasilan pon sesuam kuku jerk. lepas tuh nk mengaja anak2 muda membina fantasi, angan2 nk jadi penyanyi, pelakon. why on earth tak didik nk jadik astronaut ker? bsuinessman berjaya ker haper ker kan. Junior apprentice ker apa ker? yang ada skng nie, boleh bertabik sikit dekat Qari Junior, very good programme for me. but somehow why not in future, besar kan lagik pencarian Qari berbakat tuh. haa kan?

ok till then uolls. nk sambung melekek sampai tercabot benang kt perot. haha hooomaiigoood. gile! 

No comments:

Post a comment