YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Monday, 14 May 2012

Review: Spa session at Ratu Spa Studio

Assalammualaikumwarahmatullahi wabarokatuh.

dalam duk menghitung hari untuk bergelar sang isteri kepada encik tunang. makcik2 tersayang ku dha mula menjerit2 tanya aku dah gi memanja kan diri ke belom. ayoooo. manalah sempat kan aku nak berlari ke sana sini. penyudah nyer hari tuh. beli deals sajok uolls. mcm yg korang taw. aku neh kan suke gile beli kupon sana sini. haha! naik nyampah dah en tunang ngan perangai haram neh.

so apa deal yg dibeli?? hokei yg neh yer. 

[91% OFF] RM 38 only for 1Hrs 45Mins Bamboo Massage + Head & Shoulder Massage + Eye Treatment + Cucumber Scrub + Ginger Tea @ Ratu Spa Studio worth RM 468  by MadnessDeal.com

ok nak dijadikan cite. after make 1 week appointment. last friday aku g ler spa neh. basically walaupon sgt la dekat lokasi kami, btwn my house and this spa. still end up aku pertama kali nk mencuba nya. 

masa sampai tuh feeling mcm best lah kan. sb bersih, naik tangga jerk dah bau feeling2 lavender gituw kan. dgn kaler purple dia. harus la menaikkan selera nak berspa tuh. however, when it comes into customer service. they are quite rude la. i just dont like the way they are treating people. hello, even though how big is your customer. yet still dorang, korang punyer customer kan. seems like dorang memandang sinis jugak lah kn. sian gaids tuh kena sindir2. ayoooo gigil akoo memandang nyer. 

bile masa nak buat treatment tuh, kata nyer kena beli oil untuk dpt kan hasil yg memuas kan. RM20 hengget kata nyer. gadis spa tuh kata, better beli la. or else, it wont give any effects and different la  towards what ever treatment yg korang buat. aku mlas nak pikir byk2, so hamikk sajok. dah hamik. i choose lavender lah kan. ada chili, ginger, cucumber, kang hamik chili jadah badan pijau lak kan. mati kejung situ. haha! then masuk dlm bilik dan tukar baju. di bgik nye suar kecik pakai buang kaler biru tuh. haa feel cm hokei. tukar sume, then gadis yg nk urut tuh masuk.

memula masa urut cam menghayatilah kan. dia urut hokei jerk la.tp bau lavender? haram jadah hanyot. bau cam baby oil jerk, tp jenis cair sikit. kalu baby oil nye structure oil tuh cam pekat2 gitu kan. neh feeling dia cam dah dibuh air sikit, so dia cair. haha! malas nk berty byk2, so layan kan jerk massage tuh. sambey2 tuh dia dok promo cenggini, cenggitu. kakak nyer lengan besar, better amik slimming pakcage dia lah apa lah. akoo diamm kn sajokkk! urutan bamboo kau nyah. di tekan2 nya badan aku pakai buluh, nak terjegil bijik mata. rasa nak pingsan ada. nanes ada. haha! kena kat urat2 peha yg lembot tuh. sekuat hati kau membuluh kan den. rasa nk terajang org jerk masa tuh. haha!

but so far, their place ok la. cozy. warm feeling gituw. tapi iklan nak maut sgt kan; worth RM 468 hengget. propa gile. pakai oil minyak masak bak kata my friend tuh. haha! tp nk propa lebey. ginger tea dia sumpah rasa cam haram jadah sgt. rasa nk terkeluar bijik mata minum nyer. so far ok la, dgn treatment harga 38 hengget yg aku beli tuh. berbaloi la kan. dari g urut kt makcik leha kt downtown tuh, sume kerabat alam nampak, tp rm 10 hengget sebelah kaki. neh feeling 1 badan nyer treatment baru 38 hengget. bole la uolls dari tak da kan. 

out of 5*, i just give them 2 and a half. customer service dorang worst and tedious. if nk business better, why dont you look at this area. kadang2 tak perlu sangkak customer sgt untuk pursue dorang nk amik your package. just say it politely and encourage cara berhemah lah kan. give them moral support a bit, and suggest solutions for them will help. not sangkak them ngan harapan they will pay you, and buy your package. and the manager also need to talk nicely lah kan. look at chinese punyer treat, and customer service. sumpah better. dia takkan paksa. tp dia give you suggestion and effects, until you nak say NO pon pikir 2 3 4 kali kan. manager ratu spa studi neh tak berapa customer friendly sgt. myb in the future if she can change it, her spa will be better. 

till then uools. got few spa, and beauty centre to be reviewed very soon.

Ratu Spa Studio can be reached at:
No. 26 Tingkat 1 Jalan Tiara 2, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, selangor D.E. 
(tangga dia sebelah secret recipe bandar baru klang, opposite JJ Bukit Raja.)

For more details please contact us : 03-33445585. 

Kindly send via email at ratuspastudio@yahoo.com

No comments:

Post a comment