YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 25 September 2012

Testimoni : Royale Herb Coffee by Samudra International Sdn Bhd

Assalammualaikum semua.

hello there. hari neh saya nak buat 1 product testimoni; neh rancangan free yer uolls. cheq bukan berbayar pon. sb benda bagus so i give them free credit and free testimoni. 

mcm biasa aku neh bukan la favor sgt dgn org jual menjual dgn dlm office neh kan. so bila akak2 neh buat selling session dekat office aku wat derk jerk. pada aku apa yg aku selalu pakai itu lah pling best.its been years since aku minum "Red Guara Cafe" so mmg xda intention pon nak menukar kan nyer. until one day, i was amazed since colleagues kt office neh dgn mulia nya tlg buat kan air. dia kata cuba test. sdp. i pun, bedal jerk lah kan. awk tgh ting tong2 pukul 3 tuh, mmg totally need caffeine for sure. haha! after minum takda lah apa effect yg abnormal. tapi mlm around 7pm ++ aku berlari nak ke toilet.**membuang air besar** dlm hati. eh eh nk membuang. amzed nyer. (for your info, aku neh jenis stock simpan makanan dlm perot and usus, sampai berminggu pun mampoo. muahahah! usus stock degil lah kata nyer kan.)

ok so at the first place, i was thinking like, oh mungkin kebetulan jerk lah kot, so pagik esk nyer gedik2 pegi lah order 1 kotak nk testing. before than googling around sana sini untuk feedback yg dah penah minum. tapi feedback and testimoni mmg susah nk dpt lah kan. after order, i stat minum, 1 day having like 3 packets, pagi, ptg and minum mlm, before tido tuh kan. so like 3 pagik tuh, homaigoood. menggelisat perut mencarik toilet. dia proses pembuangan habes habesan. lepas tuh mcm takjub. homaiigoood. best nyer sb berjaya mengeluarkan nya. rasa seronok pulak. esk nyer still continuous minum and minum lagik. after 3 days, i just perasan like pimples dah smkin mengering, and the best part of it, buasir (minor) dah takda. kecut. super duper berpuas hati dgn hasil of this product. kawan2 yg ada sakit2 dalaman neh perhaps boleh cuba. mengubati tuh kan lgik better kan. 

perhaps uolls boleh cuba carik this product. since dia pon mnegandungi alots of herbs. it is a combination products of herbs. 7 good herbs. contoh nyer mcm, bunga pakma, tongkat ali, misai kucing, raja satong and etc.







basically those herbs ada its general purposes mcm:

~ Bunga Pakma - Bertindak sebagai pemulihan luka dan pengecutan ~
~ Tongkat Ali - Bertindak sebagai pencair darah dan memecahkan kolestrol ~
~ Mengkudu - Bertindak sebagai penstabil seluruh tubuh badan ~
~ Raja Satong - Bertindak sebagai pembersih jantung, paru-paru dan organ dalaman ~
~ Halia Padi - Bertindak membuang toksid dalam daging dan darah ~
~ Misai Kucing - Bertindak mencuci usus dan mengawal gula dalam darah ~
~ Ubi Jaga - Bertindak menambah tenaga, cecair lutut, tulang belakang dan memekatkan air mani.

so look at the bright side of it yer. the effects after using the products. mcm my dad sendiri pon, dia ada batu karang, everytime nk pegi toilet, buang air kecil, dia rasa like pasir2 a bit. try for your own. manalah taw dpt membantu kesihatan. as for me, this product sgt serasi and sesuai to be used. 

for further information regarding this product, u may contact their official supplier/ seller, nearer to your place.

further reading regarding isi kandungan, khasiat and effect pengambilan boleh baca disini yer kawan2. information on royale herb coffee , or else u may contact their respective officer at 03-33582724 or email them at sales@samudraglobal.com


Selling price per box is RM35.90, which consists of 15 sachet per box. 

**do let me know your results, once you take this product yer.

** currently im on my second box. ngeh ngeh..

good luck! till then uolls.



lots of love! 

No comments:

Post a comment