YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 22 September 2012

Saya Buat Hal Lagi

Curik dari pakcik Google.
bila korang nampak lambang atas neh, apa minded korang teros tangkap? haha! naik flight. promosi. kos murah. hurm murah light2 jerk. kan? ok demi memenuhi nafsu berjalan haku neh. aku gigih kan jua poket diri sendiri untuk beli promotion yang air asia buat neh. free seating promotion. which happen from 20th of September 2012 until 23th of September 2012. this promotion will let you fly next year from April until September.

hehe. so far, after browsing habes2 tarikh2 yg ada tuh. sambey berebot2 nak masuk booking place. akhir nya aku setuju, (setuju dgn diri sendiri) nak beli yg ke jakarta jerk. tmpat lain, takda tarikh yg sesuai, and xkena dgn promo yg ada. slightly mahal pulak. takpe, hujung tahun tunggu yg promotion 10sen pulaks. untuk fly jejauh nanti. jakarta neh mmg lah dah selalu pegi. tp tuh la saja nak memenuhi tuntutan nafsu nk berjalan and berbelanja. haha! yg penting nk g jenjalan dulu. this time merasa lah nak backpackers; since before this sume nya pegi dgn ayah, and feeling mcm jutawan sgt disana kan. haha! so dis time nak backpackers tercapai. beli untuk 4 days trip. wehuuuu!

of cos lah beli dgn incik husband punye kan. for 2 person, after tambah tolak terajang bahagi sume nya around RM294. termasuk la charges2 vodo dia tuh kan. walaupun xberapa murah. at least puas hati. sb dia dah include charges2 beg bagai tuh. puas hati den! penat aku betapa berhari2 mencari tmpat yg paling afdal nak g jenjalan. 

tp neh taun depan. untuk bulan2 akan dtg, agenda dah muncol. tinggal time jerk nak pegi neh. isk isk. tak sabo.

hei pd uolls yg belom cekidaut, pegi lah cepat. semantara still got promo light2 tuh. eh murah wat. 1 person jadik RM 147 pergi balik. hurm not bad aite?

till then!

love love love.


No comments:

Post a comment