YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 18 April 2012

36 Days

Assalammualaikum and Salam 1 Malaysia. 

it's been a while rasa nya tak menghupdate my bloggy neh. haha time is soo much ha-tic lately. rasa nye dah tak mampoo nk mengharungi nyer. ohh how i really need a good sleep, an ample time to look over everything again. counting days dah almost 30days, nampak itu ini sgt tak sempurna and byk pulak kekurangan di sana sini.

alhamdulillah, basically, the form nikah preparation is almost done. tinggal nk amik gambar. geram betol nak amik gambar pon leceh. hey asik bertangguh2 jerk keje nya. time nak amik gambar like seriously dah bersiap with tudung hitam, masa tuh la ada hal la, cik abg nye kata lek dulu la, lupe bwk songkok la. tak jupe kedai gambar la. grr! when da time terlalu at kedai gambar, dan2 plak masa tuh tak pakai tudung hitam la. songkok takda la. haish. sabo jerk la. like seriously have to settle it by this week.

semalam my mom's best friend come here. and lepak2. biasalah when makcik2 pot pet2 session neh kn. penyudah nye. kaler tema nikah aku kena ubah lagik. funny kn? another 36 days to go, and now nk kena tukar lgik. waaaa. penyudah nye ari neh or esok nk kena carik kain untuk my other half. mintak2 la sempat untuk tempah. naseb la dat day veil and tudung sume lom carik lagik kan. so takda la nk marah sgt. baju for me pon tak marah sgt sb dah mmg ada. masa last time i went to indon and did buy few clothes from the boutiques there. so tak berapa nk marah la kan. grrr!

haha dgn otai nye pon bilik tido sume tak kemas lagik. wakakkaka! hell right. tapi yg best tuh, tak rasa pape and tak bersalah pon. haha! tapi semalam bonda dah beli kan new langsir for my room. well still its a good sign and move right. hihi. kaler? black. i love black. she always know what i want. langsir teros pasang jerk. no need to jahit2. or else, sapa lak nk aku arah kan jahit kn langsir tuh. 

esok got j card's day; segera nk g habes kan duit kat sana. haha! nak kena usha those comforter set, set of perfumes or perhaps a toiletries set for him and for her. or maybe a make up set ker. sehelai baju ke. haha. sehelai? bole percaya ke. ok2. harus bole percaya. sb budget limited. mem besar tak nak follow plak esok. kije kata nyer. **stress disitu yer** ke dia melarikan diri. haha pandai tol mem besar melarikan diri dari kena cekik habis2 san disitu esok. haha.

yet the mose pathetic things ever is my weight still tak turun. waaaaaa! sile nanes sekarang. for sure i wont look good. mana tak nyer, ramai tol masa neh belanja mkn nandos. i'm allergic for it for sure. i will start craving for more. haha! oh bonda please. help me. ker ada sesapa leh bgik petua kurus ngan pantas? haha! within 1 month leh jadik fergie ker? natasha hudson ker? hahha! cam erra ker. haaa. mampoo uolls. sebulan. diet. ayooo dari kecik sgt ngeri ngan perkataan diet neh. i cant even stand, lgik diet, lagik nafsu makan bergelora and membuak2. haha! sekarang neh lgik creepy, asal nk makan, siap ckp kt diri sendiri, "darling.. u have wedding in this 36 days to go. jgn mkn pls' tapi nafsu makan lak kata; 'takpe sayang, have a sip oni, oni 1 day. 1 day tak sempat nk gemok and jadik lemak2. waaaaaaaaaaa! sampai taun depan tak habis kalu mcm tuh this argument. dilemma sgt. obvious kena pegi terapi diri. huh! mencik! jelly sgt tgk org kawin kurus2 and chantek2. waaa!

ngeri nye if i will be like this. makk tlg tak mooo!!!


 

***for those whom pity wif me. do send me out your tips of being and wanna be kurus ever. haha! leave out your tips, your precious tips ever tuh.

till then friends. lots of love and be good.

 

No comments:

Post a comment